Parteneri

Află mai multe despre partenerii oficiali ai proiectului FutureUp și descoperă pozițiile de internship pentru care poți candida în cadrul acestei ediții. 

Emerson

Emerson este o companie multinațională diversificată care proiectează și furnizează tehnologie și servicii de inginerie pe piețele industriale, comerciale și de consum. Emerson este lider global în combinarea tehnologiei și ingineriei. Compania este prezentă în România din anul 2006, când a început construcția primei fabrici în Parcul Industrial Tetarom II din Cluj-Napoca. Prima fabrică Emerson din Cluj-Napoca include, de asemenea, un centru de cercetare, REDEC - Romanian Emerson Development Engineering Center - care va constitui baza pentru viitoarele proiecte.

Poziții de internship

Business Excellence

Accounts Payable

Accounts Receivable

Relevo Digital

Relevo Digital este o agenție de marketing digital cu sediul în Cluj-Napoca, specializată în strategii digitale, cu o viziune modernă asupra proceselor de promovare desfășurate în mediul digital. Portofoliul lor cuprinde arii diverse de activitate, precum Google Ads, Facebook Ads, TikTok Ads, SEO, copywriting și graphic design.
Echipa Relevo Digital este una tânără, pasionată de tehnologie, concentrată pe înțelegerea nevoilor clienților și dezvoltarea de soluții personalizate care să maximizeze impactul și succesul campaniilor lor de marketing digital.

Poziții de internship

Specialist Marketing Online (PPC)

Specialist Marketing Online (SMM)

ZYNK

ZYNK este un furnizor de servicii și soluții complete de dezvoltare software, cu peste 10 ani de experiență în construirea de produse software. Fondată în 2010, ZYNK a livrat mai mult de 100 de proiecte, inclusiv aplicații mobile pentru consumatori, soluții financiare, de mesagerie, de comerț electronic, jocuri multiplayer și platforme pentru întreprinderi, soluții VR și AR.
Misiunea sa este de a ajuta clienții să prospere cu consultanță inovatoare, soluții software de clasă mondială și servicii, arătând onestitate, integritate și bunătate tuturor stakeholderilor și comunității locale.

Poziții de internship

Java Developer

Game Developer

ARRK

ARRK Engineering este o companie cunoscută drept partener de dezvoltare activ la nivel global pentru industria auto și de mobilitate, specializată în suportul cuprinzător și complet al întregului proces de dezvoltare a produselor - de la faza de concept până la dezvoltarea în serie, validarea și integrarea sistemelor de componente mecanice și electronice.
Importanța mobilității electrice, a conducerii autonome și a dezvoltării software într-un mediu digitalizat a crescut constant în ultimii ani. Prin managementul de proiecte extrem de eficient, ARRK realiză împreună cu clienții companiei obiectivele de dezvoltare stabilite.

Poziții de internship

Software Developer

Software Tester

Capital Imobiliare

Capital Imobiliare a luat naștere la finalul anului 2015 și, odată cu trecerea timpului, oamenii din companie au devenit mai maturi, au învățat să fie mai buni decât au fost ieri și au văzut în competiție un posibil colaborator. În prezent, aceștia sunt o echipă formată din peste 30 de membri, împărțiți la biroul din Cluj-Napoca și la biroul din Florești.
Ei își propun să-i ajute pe clienți să-și atingă obiectivele, fie că vorbim de apartamentul dorit, casa mult visată sau primul sediu pentru business, promovând un climat de lucru în care dialogul dintre client, broker și agenție să fie unul cât mai constructiv.

Poziții de internship

Broker Imobiliar

MDPI

MDPI, un pionier în publicarea ştiinţifică deschisă cu acces liber, sprijină comunităţile academice încă din 1996. Misiunea lor este de a promova schimbul ştiinţific deschis în toate formele şi în toate domeniile. Aceștia operează peste 200 de reviste diverse, cu evaluare prin recenzii de specialitate, cu acces liber, susținute de peste 35.500 de editori academici.
Ei deservesc cercetători din întreaga lume pentru a se asigura că cele mai recente cercetări sunt disponibile deschis și larg. De asemenea, aceștia susțin proiecte de sustenabilitate, având sustenabilitatea ca temă cheie în multe dintre revistele lor și prin intermediul MDPI Sustainability Foundation.

Poziții de internship

Assistant Editor

Production Assistant