Skyrocket Your Future

Află mai multe despre FutureUp, proiectul marca OSUBB care te poate ajuta să îți atingi obiectivele profesionale și personale

0
Ediții
+ 0
Participanți
+ 0
Voluntari
0
Companii Partenere
0
Domenii

Ce este FutureUp?

Cum a început totul?

Creat de Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai(OSUBB), FutureUp a apărut din dorința de a crea o legătură puternică, sustenabilă între studenții și tinerii absolvenți dornici să se dezvolte în plan profesional și cei mai reprezentativi actori ai pieței muncii din orașul Cluj-Napoca.

Cum se desfășoară proiectul?

Evoluția participanților se află în centrul structurii organizatorice a proiectului.

Înscrierea Participanților

În momentul înscrierii în proiect, participanții selectează domeniile de activitate, respectiv companiile care se pliază pe interesele și dorințele lor.

Oportunități de Dezvoltare

Atât pe durata proiectului, cât și în perioada premergătoare acestuia, FutureUp organizează conferințe, consultări de tineret și activități de socializare.

Traininguri și Workshopuri

În timpul proiectului, reprezentanții companiilor partenere pregătesc participanții pentru ocuparea postului dorit, delegând, apoi, sarcini de lucru.

Feedback și Selecție

La finalul proiectului, companiile partenere evaluează abilitățile participanților, oferă feedback și selectează candidații potriviți pentru poziția de internship.

Testimoniale

FutureUp mi-a creat o rampă de lansare în câmpul muncii, după o lungă perioadă în care singurul răspuns pe care-l primeam de la companii era NU. Pe lângă faptul că m-a introdus în lumea aceasta, m-a ajutat să-mi creez o serie de conexiuni care mi-a deschis o mică portiță și spre lumea freelance-ului. A fost o experiență şi o ocazie pe care mi-aş dori să o retrăiesc și sunt profund recunoscător.

Ionuț

FutureUp, în esenţa lui, este o oportunitate pentru fiecare student în parte, indiferent de background-ul său academic. În ceea ce mă priveşte, deşi poziţia pentru care m-am înscris anul trecut nu avea nicio tangență cu ceea ce fac la facultate, pot spune că training-urile la care am participat şi task-urile pe care le-am realizat, m-au ajutat să îmi dezvolt abilităţi noi care mă ajută şi în momentul de faţă.

Bianca

Am văzut o postare despre FutureUp. M-am înscris la Graphic Design şi mi-am făcut o idee despre ce înseamnă această carieră, pe care totuși nu am urmat-o, dar am întâlnit doar oameni de calitate. Am acumulat diferite cunoştinţe despre piața muncii, dar cel mai câştigat m-am simțit la activităţile de socializare, în urma cărora am rămas în contact cu persoane implicate în proiect până în ziua de azi. 

Dorin

Echipa de Coordonare

Bianca Chilian

Coordonator Principal

Maria Costea

Coordonator Logistică

Alina Czutka

Coordonator Fundraising

Ana Maria Golea

Coordonator Imagine&PR